Hamile Pilatesi

hamile pilatesi tuzlaHamilelik dönemlerinde kadınlar genellikle spordan uzak durmakta, bebeğe ve kendisine bir yararı olmayacağı, aksine zararlı bile olabileceğini düşünmektedirler. Fakat hamilelik döneminde yapılabilecek en faydalı sporlar arasında Hamile Pilatesi yer almaktadır. Sadece fiziksel bir aktivite olmakla kalmayan Hamile Pilatesi aynı zamanda stres ve gerginliklere de iyi gelmektedir.

Bireysel seanslar halinde gerçekleştirilen Gebe Pilatesi; Vücudun, nefes kontrolü ile birlikte çeşitli hareketler yaptırılarak esnetildiği ve kuvvetlendirildiği bir spor dalıdır.

Hamilelik döneminde vücudun ağırlık markezi değişmekte, Uterus büyüdükçe bel bölgesinde bulunan boşluk artmakta bu ise omurga bozukluklarına neden olabilmektedir. Oluşabilecek bu omurga bozukluklarını önlemek amacı ile tüm hamile kadınların, Hamile Pilatesi yapması önerilmektedir. Karın kaslarının güçlenmesini sağlayan Gebe Pilatesi aynı zamanda denge ve koordinasyon kontrolünü de güçlendirmektedir. Böylece Hamile Pilatesi yapmış anne adaylarının doğum anında konsantre olmaları kolaylaşmakta ve ilgili kaslarını daha etkin bir biçimde kontrol etme kabiliyetine sahip olmaktadırlar.


Kayıt için bize ulaşın

İletiniz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Vatan Cd. 72-5 Tuzla

Yol Tarifi

Telefon: 0530 471 12 90