Pure Passion Pilates

Pilates Nedir?

Pilates, Joseph Pilates tarafından geliştirilen vücuda esneklik ve dayanıklılık kazandırarak genel sağlığınızı iyileştiren egzersizler bütünüdür. Pilates, vücudunuzun görünüşünü, nasıl hissettiğinizi ve  performansınızı önemli ölçüde değiştirir.  İnce uyluklar ve düz bir   arın ile şık,  tonlu bir vücut yaratarak aşırı hacim  olmadan güç oluşturur. 

Pilatesten Kimler Yararlanabilir?

Herkes! Pilates düzgün ve doğru bir postür oluşturmanıza yardımcı olur. Bunun için pilatesi sporcu olmayanlar ve yeni başlayanlar  yapabilir. Yaşlılar, hamilelik sonrası kadınlar, fiziksel rehabilitasyonun çeşitli aşamalarında ve buna ihtiyacı olan kişiler yararlanabilir.

Stüdyomuzda son teknoloji reformer makinelerin keyfini çıkarın! 

Bizimle Pilatesin Farklı Yönleriyle Tanışın!


Pure Passion Pilates’te başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar sınıflarımız mevcuttur. Gevşeme egzersizlerinden, kardiyoya; doğum öncesi ve sonrası özel ve grup ders seçenekleri sunuyoruz. Eğitmenlerimiz, kronik ağrısı ve yaralanma geçmişi olan kişilere core güçlendirme egzersizleri uygulamaktadır. Eğitmenlerimiz ayrıca duruş düzeltme, denge, kontrol, koordinasyon, doğru nefes uygulamalarında size yardımcı olacak niteliklere sahiptir. 

Sertifikalar


Eğitmenlerimiz 15 yıllık deneyime sahip Klasik ve Yeni Nesil uygulamalarda uzmanlaşmış sertifikalı pilates eğitmenleridir.


Kayıt için bize ulaşın

İletiniz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Vatan Cd. 72-5 Tuzla

Yol Tarifi

Telefon: 0530 471 12 90